Schoolvrije dagen vrijdag 2 oktober en maandag 5 oktober 2020

 

Beste ouders,

 

Gedurende de schoolvrije dagen op vrijdag 2 oktober en maandag 5 oktober 2020 kunt u met uw kind(eren) terecht in onze kinderopvang.

We zijn doorlopend open van 7u00 tot 19u00.

 

Op beide data zijn we geopend op de locaties Koude Keukenstraat 8b te St-Andries (AKK) en Oude Kerkstraat 23a te St-Michiels (MOK) en op de locatie in de Noordveldstraat 31 te St-Andries (ANS).
 

Vooraf inschrijven is noodzakelijk, omdat de plaatsen in AKK beperkt zijn tot een zestigtal en in MOK tot een tachtigtal kinderen. In de Noordveldstraat (ANS) voorzien we plaats voor een twintigtal kinderen.

 

Inschrijven: via de link met code die u nog apart, naast deze mail, vanuit Ouderportaal Tjek ontvangt als u een actief gezinsdossier bij ons heeft. Check zeker ook even uw spam of ongewenste mail, bij sommige gezinnen komt de mail met link daar terecht.

Startdatum is donderdag 3 september 2020 vanaf 07u00 en einddatum is vrijdag 25 september 2020 om 23u59.  Nadien enkel nog via gedetailleerde mail( locatie, data, uren brengen/ophalen, ev. maaltijd/4uurtje) naar secretariaat@ibokakelbont.net

  • Eerste periode (rekening houdend met prioriteiten – zie website) loopt tot en met woensdag 9 september 2020.

  • Bevestigingsdocumenten worden u bezorgd vanaf 10 september 2020.

  • Vanaf dit moment wordt enkel rekening gehouden met de datum van inschrijving. 

Annuleren  met verwerkingskost van €5 kan tot en met vrijdag 18 september.

Uw inschrijving is pas definitief na onze bevestiging.

 

Wie nog geen gezinsdossier bij Kakelbont heeft, dient op voorhand contact op te nemen voor de opmaak van dit dossier (inschrijfmodaliteiten: zie website). Zonder dit dossier kan er niet voor deze schoolvrije dagen ingetekend worden.

 

De tarieven zijn:

€13,60 voor een hele dag (> 6 uur)                            €3,28 voor een warme maaltijd

€7,30 voor een halve dag (> 3u en < 6u)                   €1,10 voor een gezond vieruurtje

€4,80 voor een derde dag (< 3 uur)

 

 

De betalingen gebeuren op dezelfde manier als tijdens het schooljaar.

 

Graag willen wij u er nog attent op maken dat, na de annulatieperiode met administratieve kost elke ingeschreven dag/dagdeel aangerekend wordt, behoudens bewijs van ziekte van uw kind, uitgeschreven in de periode van ziekte en binnengebracht voor opmaak van de betrokken factuur = voor einde van die maand (zie huishoudelijk reglement art.3 §5).

 

       

Met vriendelijke groeten,

 

 

Jan Vansteelandt, coördinator IBO Kakelbont

050/388.884                            

www.ibokakelbont.net   

secretariaat@ibokakelbont.net